jueves, 13 de noviembre de 2014

Veïns per Sant Feliu

Som un grup de Veïns que hem nascut arrel dels desenganys polítics que hem viscut en els darrers anys.
Aquest naixement no és d’un dia per un altre. Tot va començar amb uns primers moviments veïnals sobre l’any 2006 quan vam lluitar per la pujada dels Valors Cadastrals i de l’IBI.  Veient que no se’ns feia gaire cas, en comptes d’abandonar ens vam consolidar creant fa un parell d’anys una comissió ciutadana recolzada per més de 4.500 famílies.
Com a Veïns de Sant Feliu que som, som individus amb perfils molt diversos i aquí és possiblement on radica el nostre atractiu. Qualsevol de vosaltres us podeu sentir identificats amb nosaltres perquè d’anar les coses bé, molts de nosaltres mai haguéssim aterrat en la política.
Tenim un objectiu comú que ens enforteix com a grup. 
Volem canviar la forma de governar que existeix en el nostre poble.
Ara mateix els nostres objectius són:

1.-Crear un programa electoral tenint present els problemes que té la nostra ciutat, i que vosaltres ens heu transmès a través d’enquestes, entrevistes i participacions actives.
2.-Realitzar una campanya electoral amb la intenció de motivar tots els sectors de la nostra ciutat: veïns, comerciants, petits empresaris, joves, grans, dones que es sentin representats per a nosaltres.
3.-Governar des de la informació.
a.-Volem treballar per a la nostra ciutat tenint present al ciutadà ja que no entenem una altra manera de governar.
b.-Apostem per una democràcia participativa
c.-No entenem una política partidista ja que no és el nostre tarannà.

                         

Somos una agrupación de Vecinos de Sant Feliu surgida a partir de los desengaños políticos vividos en los últimos años. Nuestros inicios se remontan como movimiento vecinal hacia el año 2006 cuando luchabamos contra la subida de los Valores Catastrales y del IBI. Viendo que no se nos hacía caso, lejos de abandonar,  aumentaba nuestra indignación  y poco a poco fue creciendo en nosotros  la idea de consolidarnos, creando hace dos años La Comisión Ciudadana apoyada  por más de 4.500 familias.


Como Vecinos de Sant Feliu que somos, somos individuos con perfiles muy distintos y diversos, y aquí posiblemente radica nuestro atractivo. Vosotros os podéis sentir identificados con nosotros porque de haber ido bien las cosas en nuestro pueblo, muchos de nosotros jamás hubiéramos aterrizado en la política.

Tenemos un objetivo común que nos refuerza como grupo. 
Queremos cambiar la forma de gobernar que existe en nuestra ciudad.
Ahora mismo nuestros objetivos son:

1.-Crear un programa electoral teniendo presente los problemas que tiene  nuestra ciudad y que vosotros nos habéis comentado a través de encuestas, entrevistas y participación ciudadana.
2.-Realizar una campaña electoral con la intención de motivar a todos los sectores de nuestra ciudad: vecinos, comerciantes, pequeños empresarios, jóvenes, personas mayores, mujeres … que se sientan representados por nosotros.
3.-Gobernar desde la información.
a.-Queremos trabajar para nuestra ciudad teniendo presente al ciudadano ya que no entendemos otra manera de gobernar.
b.-Apostamos por una democracia participativa
c.-No entendemos una política partidista, estamos cansados de ello.

5 comentarios:

  1. l' hereu de Cal Miano20 de noviembre de 2014, 10:04

    S'acosta Nadal quan passo cada dia per 11 de setembre, les fulles grogues dels arbres m'ho recorden. Aquests reïs no seran gaire florits, substituiré el "Reserva" nadalenc, per un criança d'aquells tan olorossos que fan al Ampurdà., l'atur apreta la butxaca.

    S'acosten també les eleccions, el primer regal nadalenc me'l fant aquests de Veïns; parlen com a casa, parlem a taula. El que he sentit d'ells m'engresca, espero no em defraudin.

    De segur seran unes eleccions "entretingudes":

    Un batlle imputat i solidari amb el seu partit, que aquest decembre cobrarà uns 10.000 eurillos (bruts) de res. Un PSC rialler i despistat que es deleix per embolcallar-se amb la bandera d' Espanya, un PP enfonsat i amb tufillo a corrupció, uns de Convergència que no sabem què dir del' affaire cementiris, un Alegre que cada dia fa mes grima veure'l correr per el carrer (mai camina a poc a poc...) i el jovent d' ERC que ja perceven el flaire de poder, i l' enigma de les CUP i PODEMOS (es presentaran ?).

    Aquest de Veíns ho animaran tot, seran la "sal" d'aquestes eleccions espero, cal que ens presentin un bon equip, m'agradaria que ens presentessin un candidat fill de SF, català, preparat i amb ganes de treballar per el poble: o una candidata... perquè no una dona...? Sí... una dona...!!! De fet, m'agraden les dones....

    ResponderEliminar
  2. Responen al hereu de Cal Miano, et falta a dir quan parles del candidat, des pres de dir que treballi per al poble, que sigui honrat, que s´abaixi el sou i el de la resta de polítics que no mes escalfant cadira, que rebaixi els Impostos al ciutadans en correspondència amb la realitat que pateixen els veïns.

    ResponderEliminar
  3. A mi no em sembla bé baixar l'IBI només un 25%, s'hauria de baixar un 50%, mínim, com han baixat el pisos. Tinc vuit pisos i catorze parquings, llogats, sabeu quan han baixat els lloguers?

    ResponderEliminar
  4. Gracias CarCamals per Sant Feliu, ya era hora que aparecierais, San Feliu os nencesita.
    Hay que bajar el IBI un 75%, si tienes más de una propiedad, un 85%, el cementerio gratis, el Palau Falguera, la nave de las Sedas, el Pabellon Chekin y todas las guarderias, para Casales de Avis.
    Los jóvenes que trabajen, Casal de Joves, cerrado, colla de vagos, y los moros y sudacas, a su pueblo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ESTE COMENTARIO TE CALIFICA POR SI SOLO, SIN EMBARGO CREO QUE, FALTAR EL RESPETO A UNOS CIUDADANOS POR SU EDAD Y SUS IDEAS INCLUYENDO A MIEMBROS DE ESTE GRUPO QUE POSIBLEMENTE PODRÍAN SER BASTANTE MAS JÓVENES QUE TU, BENEFICIA AL GRUPO ANTE LA OPINIÓN PUBLICA Y QUEDAS RETRATADO COMO UN RETROGRADA EN BLANCO Y NEGRO.
      TE LO DICE UN VECINO QUE NO TIENE PROPIEDADES NI NICHO, PERO QUE SI CREE QUE EL IBI NO SE AJUSTA AL VALOR REAL DE LAS PROPIEDADES, ADEMAS ESE COMENTARIO XENÓFOBO ES INDIGNO ASTA DE UN ADLÁTERE COMO TU QUE TE ESCONDES EN EL ANONIMATO.
      POR CIERTO EN TODOS MIS COMENTARIOS ANTERIORES ME E IDENTIFICADO PERO EN ESTE CASO ESPERO TU RESPUESTA CON TU IDENTIDAD Y SABRÁS LA MÍA.
      MI EDUCACIÓN MUY BÁSICA NO PE IMPIDE DESPEDIRME CON UN CORDIAL SALUDO

      Eliminar