domingo, 8 de febrero de 2015

Ideario de CC VEÏNS PER SANT FELIU

Veïns per Sant Feliu ha editado un ideario que resume su trayectoria, intenciones, razones,  que personas caben dentro, como sebe ser el alcalde etc..etc....  y que se puede  consultar libremente en los siguientes enlaces en castellano o en catalán.


1.- Som un grup de ciutadans veïns de Sant Feliu de Llobregat que compartim projectes polítics per al nostre municipi i que aspirem a presentar una candidatura electoral al maig de 2015 per portar aquests projectes a la pràctica.

2.- El nostre grup es diu 'Veïns per Sant Feliu' i les nostres sigles són CC-VPSF.

3.- Pretenem reformar la vida política de Sant Feliu de Llobregat per fer-la més democràtica i participativa, més solidària, més eficient i amb menor càrrega impositiva.

4.- Creiem que els partits polítics que han governat la ciutat han sofert un procés semblant al del sistema polític general, és a dir, han perdut contacte amb la realitat fins a enrocar-se. El resultat és una pèrdua de credibilitat i un deteriorament de la democràcia local.

5.- La idea de crear la candidatura de 'Veïns per Sant Feliu' (CC-VPSF) va sorgir des de la Comissió Ciutadana (CC), que en el 2013 va liderar el moviment a favor de congelar un IBI abusiu. La idea era i és elevar al terreny de la lluita política electoral aquelles i altres reivindicacions ciutadanes que van ser rebutjades malgrat tenir-hi un ampli suport.

6.- En la CC-VPSF hi caben tots els ciutadans de Sant Feliu que comparteixin el nostre ideari i que, un cop afiliades, compleixin amb allò que fixen els nostres estatuts

7.- Els nostres regidors han d'aplicar el programa sota la supervisió i els criteris que es decideixin des del grup CC-VPSF.

8.- El nostre perfil d'alcalde és el d'una persona que resideixi a Sant Feliu de Llobregat, que conegui la realitat ciutadana i que tingui una capacitat reconeguda. Sigui quin sigui el seu origen, sexe, classe social, credo polític democràtic, credo religiós, raça.

9.- Respectem totes les opcions democràtiques que avui s'expressen en l'actual debat sobiranista a Catalunya. Les persones associades al Grup CC-VPSF poden,  a títol personal, expressar lliurement les seves opinions al respecte.

10.- El nostre horitzó són els següents quatre anys. En aquest període el conjunt de reformes-propostes han de permetre que la vida política municipal torni a funcionar adequadament.

11.- El grup CC-VPSF es regirà per uns estatuts legalment aprovats, que configuraran uns òrgans de direcció interna i que establiran les pautes de coordinació amb l'equip municipal. 

     -------------------------------------------------------------------------------------------

1.- Somos un grupo de ciudadanos vecinos de Sant Feliu de Llobregat, que compartimos proyectos políticos para nuestro municipio, y que aspiramos a presentar una candidatura electoral en Mayo 2015 para llevar estos proyectos a la práctica.

 2.- Nuestro grupo se llama 'Veïns per Sant Feliu', y nuestras siglas son CC-VPSF.

 3.- Pretendemos reformar la vida política de Sant Feliu de Llobregat para hacerla más democrática y participativa, más solidaria, más eficiente, y con menor carga impositiva.

 4.- Creemos que los partidos políticos que han gobernado la ciudad han sufrido un proceso parecido al del sistema político general, es decir han perdido contacto con la realidad hasta enrocarse. El resultado es una pérdida de credibilidad y un deterioro de la democracia local.
5.- La idea de crear la candidatura de 'Veïns per Sant Feliu' (CC-VPSF) surgió desde la Comisión Ciudadana (CC), que lideró en 2013 el movimiento a favor de congelar un IBI abusivo. La idea era y es: elevar al terreno de la lucha política electoral aquellas y otras reivindicaciones ciudadanas, que pese a tener amplio respaldo fueron rechazadas.

 6.- En CC-VPSF caben todos los ciudadanos de Sant Feliu que compartan nuestro ideario, y que una vez afiliadas cumplan con lo fijado en nuestros estatutos.

 7.- Nuestros concejales aplicarán el Programa bajo la supervisión y criterios que desde el grupo CC-VPSF se decidan

 8.- Nuestro perfil de alcalde es el de una persona: que resida en Sant Feliu de Llobregat, que conozca la realidad ciudadana y tenga capacidad reconocida. Sea cual sea su origen, sexo, clase social, credo político democrático, credo religioso, raza.

 9.- Respetamos todas las opciones democráticas que hoy se expresan en el actual debate soberanista en Cataluña. Las personas asociadas al Grupo CC-VPSF pueden, a título personal, expresar libremente sus opiniones a este respecto

 10.- Nuestro horizonte son los siguientes cuatro años. En este período el conjunto de reformas propuestas deberían permitir que la vida política  municipal vuelva a funcionar adecuadamente.

 11.- El grupo CC-VPSF se regirá por unos estatutos legalmente aprobados, que configurarán unos órganos de dirección interna y establecerán las pautas de coordinación con el equipo municipal

1 comentario:

  1. Con organización y voluntariado social potente, el cambio que se expresa en nuestra sociedad es posible de conseguir.

    ResponderEliminar